Cobeli

Conflict Bemiddeling Limburg


mediator  - coach- luisterend oor

Mijn naam is Hedy van der Lingen, geboren in 1972 en woonachtig in het mooie Limburg. 

Na jarenlang te hebben gewerkt in branches waarin ik niet op mijn plek was heb ik, na 25 jaar!, het roer omgegooid om te doen wat bij me past. Ik ben diverse opleidingen gaan volgen en heb veel ervaring opgedaan als hulpverlener.  

Na afronding van de opleiding Register-mediation en familie-specialisatie bij academie voor mediation-opleidingen is Cobeli (Conflict Bemiddeling Limburg) tot stand gekomen. Voor mij een wens die in vervulling is gegaan!

Nu help ik jou graag om verder te komen in communicatie en relatieherstel!

Ervaring

Naast mijn werk als mediator en life-coach, werk ik ook als verpleegkundig begeleider (i.o.) in de psychiatrie/ Geriatrie.

Heel bewust heb ik daarnaast gekozen voor het beroep van mediator en life-coach; het is een prachtig vak en het geeft veel voldoening om door middel van mediation (en coaching) resultaten te boeken, die eerst niet mogelijk leken.

Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige, heb ik ook aan de andere kant gestaan en ben gaan inzien dat ik de sleutel zelf in handen had (en héb)!

Connector

Ik ben de connector naar jullie nieuwe start;


De start naar een conflictvrije communicatie:         Eerst naar de kern en dan samen weer door!

Jullie hebben zelf de oplossing, alleen is deze nog niet zichtbaar.


Verdraagzaamheid en begrip

Op weg naar verdraagzaamheid en begrip, achter elke negativiteit zit positiviteit; laten we samen op zoek gaan!


Cobeli bemiddelt op afspraak als het u uitkomt; ook ’s avonds en in het weekend


telefoonnr.: 06-44033599


Hedy van der Lingen -Cobeli.nl  

 

NMV Nederlandse Mediators vereniging


 

 
Mediation en Coaching

Communicatie is de sleutel!

Mediation

is een vorm van conflictbemiddeling. Bij mediation werkt u zelf aan een oplossing, maar krijgt u er deskundige hulp bij. U kunt voor mediation kiezen als u denkt er met deskundige hulp uit te komen. En als de andere partij hieraan wil meewerken.

Scheiding en mediation

Bij een scheiding komt veel kijken. Er vallen allerlei financiële en andere zaken te regelen. Zijn er kinderen in het spel, dan zijn die natuurlijk het belangrijkste.

Arbeidsconflict en mediation

Mediation bij een arbeidsconflict werkt hetzelfde. Het verschil met een scheiding is vooral het wettelijk kader. Waar de mediator bij een scheiding vooral veel verstand heeft van familierecht, is de mediator bij geschillen op het werk vooral bekwaam op het gebied van arbeidsrecht. De vaardigheden en ervaring die nodig zijn om de communicatie tussen partijen weer goed te maken zijn goeddeels hetzelfde. 

Hoe ga je met een conflict om?

Gelijk naar de advocaat behoort tot de mogelijkheden, maar kent vele nadelen die men zich vaak niet van te voren realiseert. Beter is het om samen naar een mediator te gaan. Mediation kent vele voordelen ten opzichte van gerechtelijke procedures. Zo zijn de kosten van mediation een stuk lager, duurt een mediationtraject een stuk korter, wegen de belangen van beide partijen even zwaar en wordt er samen gestreefd naar een win-win situatie. En dat is nog niet alles.

Het belangrijkste voordeel van mediation is dat partijen zelf bepalen hoe de oplossing van hun conflict eruit ziet. Deze oplossing is geheel op maat en houdt rekening met de specifieke kenmerken van de situatie. Iets wat geen enkele rechter kan en zal doen.

Cobeli-mediation: gratis kennismaken

Ga jij scheiden of heb je een (arbeids) conflict? Neem dan contact op. Maken we direct een afspraak voor een gratis kennismaking; Je zit nergens aan vast!

Bel, of vul het contactformulier in. 

Afspraak mediation

Mediation kan ook plaatsvinden in de avond of het weekend.

Ik beschik over een praktijkruimte in Grashoek, maar de mogelijkheid bestaat ook om af te spreken in een ruimte dicht bij uw huis of bij u thuis.

Kennismaking

Het eerste (individueel) gesprek kan desgewenst binnen vijf werkdagen plaatsvinden na afspraak. Is mijn locatie voor u toch te ver weg? Ik reis (tegen meerprijs) naar uw stad/regio naar keuze (m.u.v. Noord Nederland)

Een mediationtraject bij Cobeli duurt in principe niet langer dan zes weken. Zo weet u binnen een korte termijn waar u aan toe bent.

Op alle correspondentie ontvangt u, indien nodig, binnen twee werkdagen een reactie. 

 

 

 

 

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn